Met Yèssi en LaBo

 Ik Karin Veldhuizen heb na zorgvuldig zoeken het ras gevonden wat helemaal past bij mij. Mijn leefstijl, mijn karakter. Het is de Havanezer geworden. Een betere combinatie kan ik niet wensen.

Een ras waar ik in eerste instantie nooit van gehoord had. Totdat ik ging zoeken naar een ras wat mij aansprak en uiteindelijk bij de Havanezer uit kwam. Vanwege het fantastische karakter en ja ook vanwege het uiterlijk, want dat mag er ook wezen.

Nu nog een fokker zoeken waar ik zo’n lieve pup kan krijgen. Dat is Mucho Bravo geworden. Daar heb ik mijn Mondé gehaald. Voluit Tharina Mondé. Bijzondere naam voor een bijzonder lief hondje. Wat een popje. Zo aandoenlijk lief. We waren 2 handen op 1 buik. Onafscheidelijk. Al was Mondé niet de enige viervoeter in huis. Igor de bejaarde bichon was er ook nog. Hij was al snel haar maatje en voorbeeld. En dan Koos de poes. Daar kon ze echt niet omheen. Een volumineuze Maine Coon met een aanwezig karakter. En zeker niet te vergeten Gatto het temperamentvolle Spaanse poesje uit Tenerife. Zo tenger en klein als ze was, ze kon haar mannetje staan en dat deed ze dan ook. Uiteindelijk was het allemaal in harmonie met elkaar. Ieder wist zijn plekje.

6 jaar later is het er toch van gekomen dat er een Havanezer pup bij kwam, Yèssi girl. Een vriendinnetje voor Mondé. Zo leuk samen!

En nu anno 2019 mag Yèssi dan moeder worden en verwacht ze begin maart van dit jaar haar eerste nestje. We zijn er 2x helemaal voor naar Duitsland gereden en dat was een ware beproeving, want het was een hele zit. Uiteindelijk niet voor niets. Yèssi en Kasper, het was liefde op het eerste gezicht en op zijn Duits gezegd, es  hat geklappt! Dus nu komen er kleine Yèssi-Kaspertjes. Spannend! Ze zijn zo welkom! De ballenbak staat al klaar. Het huisje is in elkaar gezet. En de vele knuffels liggen te wachten om mee gespeeld te worden.  Alleen kunnen ze natuurlijk niet blijven. Dus zullen ze ook weer weggaan. Al zal ik met zorg een liefdevol thuis voor ze kiezen. Want zo zorgvuldig als ik mijn havanezers heb gekozen zo zorgvuldig ben ik ook met waar ze uiteindelijk naar toe gaan.

Neem gerust contact op als je net zo verliefd bent op dit ras als ik en uit kijkt naar een uniek Yèssi-Kaspertje.  Want uniek zijn ze! Elk hondje heeft zijn eigen speciale karakter.

 

 

Voor vragen of serieuze belangstelling voor een pup.  Bel of mail even.

Eventueel maken we dan een afspraak voor een eerste kennismaking. Daarna zien we weer verder.

Mijn contactgegevens zijn:

  • Karin Veldhuizen
  • Wilhelminapark 83
  • 7316 BS Apeldoorn – Nederland
  • Telefoon 055 578 63 62 of 06 291 28 497
  • Mail:  karinveldhuizen@telfort.nl

De puppies hebben een gecertificeerd FCI stamboom en zijn gefokt volgens de gezondheidsrichtlijnen Havanezer en van de Raad van Beheer.

De ouders zijn getest op patella-luxatie en hebben het ECVO oogonderzoek gehad.

Bij aankoop van een pup krijgt het toekomstige baasje een fotoboekje  van klein naar groter.. de pup krijgt zijn vertrouwde favoriete knuffels/speeltjes mee.